Voor rust, lezen, luieren, wandelen, fietsen, playing golf, paardrijden, city hoppen, Rozada shoppen en nog veel meer.

Voorwaarden

Verblijf  

1.  U bent van harte welkom vanaf ±15.00 uur op de aankomstdag en u wordt verzocht op de vertrekdag voor 12.00 uur af te rekenen en afscheid te nemen.

2.  De huurprijs is inclusief beddengoed, theedoeken, gas, water, elektra, hout om te stoken en grote eindschoonmaak. Er wordt van U verwacht dat u voor vertrek de bedden afhaalt, de stofzuiger door het huisje haalt, alles terug op zijn plaats zet en HAARVRIJ achterlaat.

3. Er wordt van u geen borg verwacht. Er wordt vanuit gegaan dat u zeer zuinig op alles bent. Gaat er toch iets stuk, dan wordt de eventuele schade bij vertrek geregeld.

 

Betaling  

1.  Wij verzoeken u vriendelijk bij een verblijf langer dan drie nachten, binnen 7 dagen na boeking 50% van het huurbedrag over te maken onder vermelding van de huurperiode. Gegevens rekeningnummer ontvangt u bij boeking. Na ontvangst van deze betaling is de overeenkomst definitief. Het restbedrag wordt bij vertrek contant voldaan.

  

Annulering

1.  Bij annulering tussen 6 en 2 weken voor aanvang van de huurperiode is 15% van het huurbedrag verschuldigd.

2.  Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de reservering is 50% van het huurbedrag verschuldigd. Indien wij in deze periode een vervangende huurder gevonden hebben, dan wordt het hele bedrag gerestitueerd.

 

Aansprakelijkheid  

1.  De verhuurder is jegens de huurder niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van bezittingen van de huurder uit het gehuurde of van het terrein van de verhuurder. Verhuurder is verder niet aansprakelijk voor enig ongeval of letsel van de huurder en andere personen gedurende hun verblijf, tenzij dit het gevolg is van een tekortkoming in het gehuurde die aan de verhuurder is toe te rekenen.

2.  De huurder is jegens de verhuurder aansprakelijk voor schade aan het gehuurde en het terrein alsmede voor schade aan de bezittingen van de verhuurder die is veroorzaakt door het doen of (na)laten van de huurder, zijn gezinsleden, en eventuele door hem toegelaten bezoekers.


Geschillen  

1. Op alle geschillen met betrekking tot deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Uitsluitend een Nederlandse rechter is bevoegd van deze geschillen kennis te nemen.     


Meerie’s B&B

Jaarkalender

Kalender 2017