De rammelaers

Meerie’s Cottage staat achter boerderij “De Rammelaers”.  De boerderij is een langgevel boerderij uit 1873 nabij de Brabantse Wal en staat bij de Gemeente Bergen op Zoom op de Monumentenlijst. Het is een ideale plaats voor mensen die willen fietsen, het ligt tussen knooppunt 17 en 18 en vlak bij de Brabantse Wal Route. Het ligt in een bosrijk wandelgebied, grensoverschrijdend met aan de Belgische zijde de Kalmthoutse Heide. Voor de golfers is golfbaan de Wouwse Plantage om de hoek. Wandelaars voor de knooppunt route hebben hun eerste knooppunt op loopafstand. Voor paardenliefhebbers is Manege Molenzicht op loopafstand. Ook ideaal voor mensen die alleen maar rust willen. Ideaal gelegen voor steden bezoekers in België en Nederland. Bergen op Zoom ligt precies tussen Brussel en Amsterdam 

Show More
Hoe het eerst was... 

Eerst was het huisje een kalverstal.  Er is moest het een en ander gebeuren eer het werd wat het nu is.

Het was meer dan alleen ramen lappen en stofzuigen. Van werkelijk bijna niets tot werkelijk IETS!!!

“Wij kunnen een bladzijde vol schrijven, maar ons korte verblijf is gemakkelijk in één woord te omschrijven: GRANDIOOS! De standaard van een overnachting is erg verhoogd. Het wordt moeilijk met minder genoegen te nemen. Bedankt ook voor de lol die Emma ons bezorgde. Zeker tot een volgende keer.” 

Wat mensen over ons zeggen...

“ We really enjoyed the friendly hospitality of Meerie and Dre and their lovely dog Emma. The house was rustic and warm, full with character and attention to details. We loved sitting in the Tuinkamer (garden room) where you can enjoy the view from the large windows. Merrie and Dre prepare homemade jam and other delicatessen and they even left fresh eggs from their chickens. The surrounding is very nice for hiking and biking, or you an just relax at the cottage and enjoy the countryside. While staying here we already booked our next visit :)” 

“Dank voor de gastvrijheid in dit mooie huisje op deze rustige plek. De eieren, groenten en fruit waren overheerlijk, eerlijk en vers. Meerie en Dré bedankt. Het weer was ons gunstig gezind. We hebben weer veel op knooppunt en kunnen fietsen. Hierbij was natuurlijk veel herkenning en toch verveelde het ons niet.” 

Klik hier om meer reviews te lezen of om zelf een berichtje achter te laten!
Show More

ONS ADRES

Balsedreef 29,

4623 RD Bergen op Zoom, Nederland.

CONTACT

TEL: + 31 6 55 30 22 80 tot 28-01-2020.

TEL: + 31 6 24 69 68 35 na 28-01-2020.

© 2018 by Carlijn Geluk (carlijngeluk.com)  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now